Καίτη Γαρμπή: Η ρομαντική αφιέρωση στον Διονύση Σχοινά

Καίτη Γαρμπή: Η ρομαντική αφιέρωση στον Διονύση Σχοινά

Μία ρομαντική αφιέρωση έκανε η Καίτη Γαρμπή στον Διονύση Σχοινά μέσω των social media.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα ρομαντικό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της και τραγουδιστή, Διονύση Σχοινά.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους, όπου ποζάρουν χαμογελαστοί ο ένας δίπλα στον άλλο, ενώ ο τραγουδιστής την αγκαλιάζει.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Καίτη Γαρμπή έκανε μία αφιέρωση στον αγαπημένο της, με στίχους ενός πολύ γνωστού τραγουδιού.

Πρόκειται για το «Μόνο Αγάπη» του Γιάννη Πάριου. Ειδικότερα, κάτω από το στιγμιότυπο, η Καίτη Γαρμπή έγραψε: «Μόνο αγάααπη χρειάζεται η ζωή μας, όλα τα χρόοονια, που θά μαστε μαζί», ενώ επισήμανε στη φωτογραφία τον σύζυγό της και πρόσθεσε μαζί με ένα emoji καρδιάς: «Αγάπη μου».

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eimai i Kaiti p agapouses! (@kaitigarbi)

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE