Έτσι θα γίνει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου - Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές

Έτσι θα γίνει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου - Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές

Ενόψει των εορτασμών για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, το Υπουργείο Υγείας Υγείας ενημερώνει ότι οι μαθητές/τριες (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων) που κάνουν χρήση του μέτρου “test to stay” μπορούν να λάβουν μέρος σε παρελάσεις.

Οι συγκεκριμένοι μαθητές/τριες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα σημεία δειγματοληψίας του Υπουργείου Υγείας εντός της κοινότητας, που θα λειτουργήσουν αύριο 25 Μαρτίου, από τις 8 το πρωί. (Τα σημεία “test to stay” σε σχολικές μονάδες δεν θα λειτουργήσουν αύριο λόγω αργίας)

Οι συμμετέχοντες στην παρέλαση θα πρέπει να προσκομίσουν SafePass.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE