Κλείνει ο κύκλος του Μάκη Σεργίδη στην ΠΑΕΕΚ

Κλείνει ο κύκλος του Μάκη Σεργίδη στην ΠΑΕΕΚ

Κλείνει ο κύκλος του Μάκη Σεργίδη στην ΠΑΕΕΚ στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, με τον Κύπριο τεχνικό να ετοιμάζεται να ανοίξει νέα σελίδα στην προπονητική του καριέρα!

Μάκης Σεργίδης και Κλεάνθης Γεωργιάδης είχαν μία συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης και απόφασισαν από κοινού να χωρίσουν οι δρόμοι τους μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, ακόμα κι αν η ομάδα της Κερύνειας κάνει το "θαύμα" και παραμείνει στην κατηγορία, ανατρέποντας τα εις βάρος της προγνωστικά.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE