Και παράνομος στην Κύπρο και μεθυσμένος! Ιδού τι συνέβη…

Και παράνομος στην Κύπρο και μεθυσμένος! Ιδού τι συνέβη…

Σε μπελάδες μπήκε 31χρονη, αφού η βραδινή της βόλτα, μετατράπηκε σε περιπέτεια, όταν αλλοδαπός οδηγός… τύφλα στο μεθύσι δεν την «πρόσεξε» και ήρθε και «προσγειώθηκε» πάνω της.

Συγκεκριμένα πενήντα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, 33χρονος, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην οδό Στυμφαλίδων στη Γερμασόγεια, συγκρούστηκε στο πίσω μέρος προπορευόμενου οχήματος, το οποίο οδηγούσε 31χρονη.

Ο 33χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης από μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, με ένδειξη 78μg αντί 22μg και οδηγήθηκε στην Τροχαία Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης με ένδειξη 69μg αντί 22μg.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE