«Ο γάρος της ημέρας»: Ξέφυγαν τα παρκαρίσματα στην Κύπρο – Οδηγός «κόβει» το πέρασμα σε ποδηλατόδρομο - Δείτε φωτογραφία

«Ο γάρος της ημέρας»: Ξέφυγαν τα παρκαρίσματα στην Κύπρο – Οδηγός «κόβει» το πέρασμα σε ποδηλατόδρομο - Δείτε φωτογραφία

Αναρτήσεις δίχως τέλος γίνονται στη σελίδα του FACEBOOK «Γάρος της ημέρας» από πολίτες που βλέπουν διάφορα περιστατικά, τα οποία έχουν να κάνουν είτε με το parking είτε με συμπεριφορές οδηγών ή άλλων συμπολιτών τους.

Αυτή τη φορά πολίτης ανέβασε το αυτοκίνητο σε ποδηλατόδρομο και έμεινε εκεί με αποτέλεσα να «κόβει» το πέρασμα.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.