«Ο γάρος της ημέρας»: Ξέφυγαν τα παρκαρίσματα στην Κύπρο – Οδηγός «κόβει» το πέρασμα σε ποδηλατόδρομο - Δείτε φωτογραφία

«Ο γάρος της ημέρας»: Ξέφυγαν τα παρκαρίσματα στην Κύπρο – Οδηγός «κόβει» το πέρασμα σε ποδηλατόδρομο - Δείτε φωτογραφία

Αναρτήσεις δίχως τέλος γίνονται στη σελίδα του FACEBOOK «Γάρος της ημέρας» από πολίτες που βλέπουν διάφορα περιστατικά, τα οποία έχουν να κάνουν είτε με το parking είτε με συμπεριφορές οδηγών ή άλλων συμπολιτών τους.

Αυτή τη φορά πολίτης ανέβασε το αυτοκίνητο σε ποδηλατόδρομο και έμεινε εκεί με αποτέλεσα να «κόβει» το πέρασμα.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE