ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: «Καθαρίζει» απόψε μετά τις βροχές – Στους μείον 3 η θερμοκρασία στα ψηλότερα ορεινά

Καιρός: «Καθαρίζει» απόψε μετά τις βροχές – Στους μείον 3 η θερμοκρασία στα ψηλότερα ορεινά

Ασταθής και ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή, ενώ ψηλή πίεση εγκαθίσταται από την Κυριακή.

Απόψε, αρχικά θα σημειωθούν μεμονωμένες βροχές και πιθανό λίγα χιόνια τοπικά στα ορεινά, ενώ σύντομα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που κυρίως στα παράλια, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 6 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους μείον 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και σε κάποιες ημιορεινές περιοχές θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή και ελαφρά παροδική χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και το απόγευμα στα νότια και ανατολικά παράλια νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά το απόγευμα στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια, ενώ στα υπόλοιπα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα νοτιοανατολικά, ανατολικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ως επί το πλείστον ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα σταδιακά θα καταστεί γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες παροδικές νεφώσεις, που προοδευτικά αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ιδιαίτερα στα ανατολικά, με τον καιρό να βελτιώνεται αισθητά αργά το απόγευμα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα. Την Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά αναμένονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Δευτέρα για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, το απόγευμα της Πέμπτης, ήταν 53 εκατοστά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top