Νεκρός ο Μιχάλης Δημητρίου σε θανατηφόρο τροχαίο! Το αυτοκίνητο θέρισε τα πάντα στο πέρασμα του

Νεκρός ο Μιχάλης Δημητρίου σε θανατηφόρο τροχαίο! Το αυτοκίνητο θέρισε τα πάντα στο πέρασμα του

Τη τελευταία του πνοή στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του άφησε το πρωί 37χρονος, κάτοικος Λάρνακας. Μέλη της αστυνομικής δύναμης διεξάγουν έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος.

Νεκρός στο νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα ο  Mιχάλης Δημητρίου,  37 ετών, μόνιμος κάτοικος Λάρνακας. Μετά απο τρελή πορεία το αυτοκίνητο του παρέσυρε φώτια τροχαίας και κατέληξε στα κυγκλιδώματα

Ο άτυχος άνδρας, ενώ οδηγούσε γύρω στις 7:50 το σαλούν όχημα του, στον παραλιακό δρόμο Δεκέλειας – Λάρνακας, με κατεύθυνση την πόλη, σε κάποιο σημείο  έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και παρεξέκλινε της πορείας του.

Το όχημα ακολούθησε τρελή πορεία. Χτύπησε αρχικά σε λίνια εσωτερικής νησίδας κυκλοφορίας, προσέκρουσε σε φώτα διάβασης πεζών και ακινητοποιήθηκε στα προστατευτικά μεταλλικά κιγκλιδώματα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο 37χρονος εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο Αγγλοκύπριος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε απλώς το θάνατο του.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της αστυνομίας, όπου διεξάγουν έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE