Καρέ καρέ η στιγμή που αυτοκίνητο παρέσυρε ηλικιωμένη γυναίκα (βίντεο)

Καρέ καρέ η στιγμή που αυτοκίνητο παρέσυρε ηλικιωμένη γυναίκα (βίντεο)

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη μία 87χρονη που παρασύρθηκε από ένα διπλοπαρκαρισμένο ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο, το οποίοι εκτελούσε οπισθοπορία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός του οχήματος, ένας 34χρονος, δεν αντιλήφθηκε την 87χρονη που εκείνη την ώρα διέσχιζε κάθετα την οδό Αλ. Σταύρου 25, με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει και μάλιστα να περάσει από επάνω της.


Ο οδηγός βγήκε αμέσως από το όχημά του, είδε τι είχε συμβεί και αμέσως μπήκε και πάλι στο αυτοκίνητο του κάνοντας μπροστά για να απεγκλωβίσει τη γυναίκα.


Στο σημείο, μετά από μισή ώρα, έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη γυναίκα, καθώς και η αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE