Μάριος Αθανασίου: «Το έχω περάσει δύο φορές και το ξεπέρασα μόνος μου»

Μάριος Αθανασίου: «Το έχω περάσει δύο φορές και το ξεπέρασα μόνος μου»

Ο Μάριος Αθανασίου έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη και μίλησε μεταξύ άλλων για την περιόδους που βίωσε κατάθλιψη και πως κατάφερε να το ξεπεράσει.

«Έχω περάσει δύο φορές και το αντιμετώπισα όπως το οτιδήποτε άλλο. Το βιώνεις, το νιώθεις και δεν θέλεις να δεις κάποιον άνθρωπο, κλείνεσαι σπίτι σου. Προφανώς και κάποιοι το περνούν πιο δύσκολα. Εμένα κράτησε κάποιο διάστημα και μπορώ να πω ότι βγήκα πιο δυνατός, ολοκληρώνοντας αυτόν τον κύκλο» ανέφερε ο Μάριος Αθανασίου.

 

«Μόνος μου το ξεπέρασα. Ήξερα τις βασικές αιτίες, έκατσα πολύ με τον εαυτό μου για μεγάλο διάστημα κι έκανα ενδοσκόπηση, τα είδα όλα μπροστά μου και μετά συνέχισα» είπε ο Μάριος Αθανασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE