Μάριος Αθανασίου: «Το έχω περάσει δύο φορές και το ξεπέρασα μόνος μου»

Μάριος Αθανασίου: «Το έχω περάσει δύο φορές και το ξεπέρασα μόνος μου»

Ο Μάριος Αθανασίου έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη και μίλησε μεταξύ άλλων για την περιόδους που βίωσε κατάθλιψη και πως κατάφερε να το ξεπεράσει.

«Έχω περάσει δύο φορές και το αντιμετώπισα όπως το οτιδήποτε άλλο. Το βιώνεις, το νιώθεις και δεν θέλεις να δεις κάποιον άνθρωπο, κλείνεσαι σπίτι σου. Προφανώς και κάποιοι το περνούν πιο δύσκολα. Εμένα κράτησε κάποιο διάστημα και μπορώ να πω ότι βγήκα πιο δυνατός, ολοκληρώνοντας αυτόν τον κύκλο» ανέφερε ο Μάριος Αθανασίου.

 

«Μόνος μου το ξεπέρασα. Ήξερα τις βασικές αιτίες, έκατσα πολύ με τον εαυτό μου για μεγάλο διάστημα κι έκανα ενδοσκόπηση, τα είδα όλα μπροστά μου και μετά συνέχισα» είπε ο Μάριος Αθανασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE