Ασταμάτητη φρίκη στην Ουκρανία - Τουλάχιστον 300 νεκροί στη βομβιστική επίθεση στο Θέατρο της Μαριούπολης

Ασταμάτητη φρίκη στην Ουκρανία - Τουλάχιστον 300 νεκροί στη βομβιστική επίθεση στο Θέατρο της Μαριούπολης

Τοπικοί αξιωματούχοι στην πολιορκημένη Μαριούπολη δήλωσαν ότι τουλάχιστον 300 άνθρωποι είναι γνωστό ότι σκοτώθηκαν στη βομβιστική επίθεση στις 16 Μαρτίου στο Θέατρο της πόλης.

Περίπου 1.300 πιστεύεται ότι είχαν καταφύγει στο κτήριο, με μόλις 150 επιζώντες να έχουν βγει από τα ερείπια αμέσως μετά την επίθεση.

Πηγές είπαν ότι ο μεγαλύτερος όγκος όσων βρίσκονταν στο θέατρο είχαν κρυφτεί από τους βομβαρδισμούς κάτω από τη σκηνή και ότι τα ερείπια εμπόδιζαν την έξοδό τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.