Ξεκάθαρο μήνυμα Αβέρωφ - «Εθνικός μας στόχος η απελευθέρωση και η επανένωση του τόπου μας»

Ξεκάθαρο μήνυμα Αβέρωφ - «Εθνικός μας στόχος η απελευθέρωση και η επανένωση του τόπου μας»

Σήμερα που γιορτάζουμε την μέρα της ελευθερίας, η σκέψη μας είναι και στην κατεχόμενη ιδιαίτερή μας πατρίδα που παραμένει ακόμα υπό κατοχή, και εθνικός στόχος μας είναι η απελευθέρωση και η επανένωση του τόπου μας, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου μετά τη μαθητική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.


Ο κ. Νεοφύτου είπε, ακόμη, πως «αυτές όμως τις ώρες δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα θύματα μιας απαράδεκτης άλλης εισβολής, της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία».

«Ιδιαίτερα η σκέψη μας είναι στον Ελληνισμό της Ουκρανίας, στη Μαριούπολη. Ευχόμαστε ειρήνη και ελευθερία», πρόσθεσε.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε πως το έτος της παλιγγενεσίας στέλνει τα δικά του μηνύματα προς τον απανταχού Ελληνισμό.

«Ενωμένοι καταγράφουμε μεγάλες εθνικές επιτυχίες. Αυτό πρέπει να το κρατήσουμε όλοι σε μια δύσκολη περίοδο και για τον τόπο μας, και για την παγκόσμια ειρήνη», σημείωσε και ευχήθηκε χρόνια πολλά στους Έλληνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Σε ένα ιδιαίτερα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης: να αποδεχθεί ή όχι την πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για συμμετοχή στην πρώτη Σύνοδο του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE