Σοκ στο Αιγάλεω: Πέταξε τα ανήλικα ανίψια της από το μπαλκόνι και μετά πήδηξε και αυτή

Σοκ στο Αιγάλεω: Πέταξε τα ανήλικα ανίψια της από το μπαλκόνι και μετά πήδηξε και αυτή

Απίστευτο περιστατικό στο Αιγάλεω. Μια γυναίκα πέταξε από το μπαλκόνι τα δύο ανήλικα ανίψια της και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια στο κενό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα επισκέφθηκε σήμερα το σπίτι της αδερφής της, στο Αιγάλεω και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο άρπαξε τα δύο ανήλικα παιδιά της αδερφής της και τα πέταξε από το μπαλκόνι, ενώ στη συνέχεια έπεσε και η ίδια στο κενό.

Η μητέρα των παιδιών είναι σε κατάσταση σοκ. Όταν έφθασε το ΕΚΑΒ στο σημείο παρέλαβε τα τραυματισμένα παιδιά και τη θεία τους και τα μετέφερε σε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 3 και 5 ετων τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο Παίδων, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Η θεία τους μεταφέρθηκε στο Θριάσειο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE