Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λάρνακας - Ανακοίνωση Αστυνομίας

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λάρνακας - Ανακοίνωση Αστυνομίας

ύμφωνα με ανακοίνωσ της Αστυνομίας, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λάρνακας παρά την έξοδο Κόσιης, έχει δοθεί στην κυκλοφορία.

 

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα σήμερα, όχημα πήρε φωτιά ενώ κινείτο κανονικά στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας παρά την έξοδο Κόσιης. Tα αίτια πρόκλησης της φωτιάς παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

το σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας και της Πυρσοβεστικής για κατάσβεση της φωτιάς.

αν αποτέλεσμα, είχαν κλείσει για την τροχαία κίνηση και οι 2 λωρίδες κυκλοφορίας και στις 2 κατευθύνσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE