Τεράστια έκρηξη στη Σαουδική Αραβία κοντά στις εγκαταστάσεις της πετρελαϊκής Aramco

Τεράστια έκρηξη στη Σαουδική Αραβία κοντά στις εγκαταστάσεις της πετρελαϊκής Aramco

Τεράστια έκρηξη σημειώθηκε στη Σαουδική Αραβία λίγες ημέρες αφότου οι αντάρτες είχαν επιτεθεί σε άλλη αποθήκη πετρελαίου.

Αυτή τη φορά, η νέα έρηξη καταγράφηκε κοντά στις εγκαταστάσεις της πετρελαϊκής Aramco.

Οι υπεύθυνοι της Formula 1 δήλωσαν θα παρακολουθούν στενά την κατάσταση για να αποφασίσουν εάν θα διεξαχθεί ο δεύυτερος αγώνας της σεζόν.

 

Πυκνός μαύρος καπνός φάνηκε στον ουρανό κοντά στην πίστα, καθώς βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν φλόγες κοντά στις εγκαταστάσεις της Aramco.

Το περιστατικό που ερευνάται σημειώθηκε μόλις 12 μίλια μακριά από την πίστα του GP.

Ως αποτέλεσμα της έκρηξης, οι πτήσεις από την Τζέντα τροποιούνται.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE