'Εβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο 60χρονου στη Λεμεσό και το κατέστρεψαν ολοσχερώς - Ζημιές υπέστη και διπλανό όχημα

'Εβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο 60χρονου στη Λεμεσό και το κατέστρεψαν ολοσχερώς - Ζημιές υπέστη και διπλανό όχημα

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδουν αστυνομία και πυροσβεστική τη φωτιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου, σε αυτοκίνητο 60χρονου στη Λεμεσό. Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές και σε δεύτερο αυτοκίνητο.

Η φωτιά τέθηκε στις 5.50 τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο που ανήκει σε 60χρονο ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του σε περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα. Επί τόπου έσπευσαν μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας για κατάσβεση της πυρκαγιάς. Έσπευσαν επίσης μέλη της αστυνομίας για να αποκλείσουν τη σκηνή.

Από τη φωτιά το αυτοκίνητο του 60χρονου καταστράφηκε ολοσχερώς. Ζημιές υπέστη επίσης, αυτοκίνητο που ανήκει σε 51χρονη γυναίκα που βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα από το όχημα του 60χρονου.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης. Μέλη της αστυνομίας διερευνούν την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE