Λύθηκε το μυστήριο! Αυτός είναι ο λόγος που τραγουδούν καλά οι Κύπριοι

Λύθηκε το μυστήριο! Αυτός είναι ο λόγος που τραγουδούν καλά οι Κύπριοι

Ξέρετε γιατί τραγουδούν καλά οι Κύπριοι; Την απάντηση έδωσε ο Νικόλας Κωνσταντίνου που διαγωνίστηκε στο σόου.

Ο 23χρονος διαγωνιζόμενος από τη Λευκωσία αγαπάει τα αρχαία ελληνικά και τη μουσική, και συμφωνεί με το ρητό του Ευριπίδη ««Μη ζώην μετ΄ αμουσίας», δηλαδή ότι δεν αξίζει η ζωή χωρίς τη μουσική και τις τέχνες.

Όσο για την έφεση των Κυπρίων στο τραγούδι, την εξηγεί με ένα δικό του ρητό: «Το νερό στις πηγές μας είναι το καλύτερο!».

Η Νάταλι, η κοπέλα του, ήταν παρούσα στο Family Room και είπε στον Ηλία Μπόγδανο ότι πιστεύει πάρα πολύ στο φίλο της και ότι θα πάει στον τελικό.

Με την κιθάρα του, ο Νικόλας Κωνσταντίνου είπε το «Όπου φυσάει ο άνεμος» του Κώστα Τουρνά και κέρδισε ομόφωνα το εισιτήριο για τη φάση των bootcamp. «Τραγούδησες με ψυχή», σχολίασε ο Μιχάλης Κουινέλης. «Είσαι ερωτεύσιμος», του είπε η Μαρίζα Ρίζου.

Δείτε εδώ το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.