Διαδήλωση κατά του πολέμου στην Ουκρανία έξω από τη ρωσική πρεσβεία στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Διαδήλωση κατά του πολέμου στην Ουκρανία έξω από τη ρωσική πρεσβεία στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Διαδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα έξω από τη ρώσικη πρεσβεία στη Λευκωσία, κατά του πολέμου στην Ουκρανία.

Περίπου 1000 πολίτες με σημαίες της Ουκρανίας και πανό φώναζαν συνθήματα κατά του πολέμου και του Πούτιν όπως «Σώστε την Ουκρανία», «Σταματήστε τον πόλεμο», «Πούτιν δολοφόνε».

Στην ειρινική διαδήλωση συμμετείχαν Κύπριοι, ανάμεσα τους και βουλευτές, Ουκρανοι που διαμένουν Κύπρο αλλά και ορισμένοι Ρώσοι. Μάλιστα οι Ρώσοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους που μπορούν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους απέναντι στα τεκτενόμενα αυτή τη περίοδο, αφού αν ήταν στη Ρωσία θα κινδύνευαν να συλληφθούν.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Αύξηση του κατώτατου μισθού για την επόμενη διετία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, με τους συνδικαλιστές να δηλώνουν πως οι αριθμοί δεν ανταποκρίνονται στα υφιστάμενα δεδομένα και τους εργοδότες να υποστηρίζουν ότι οι αυξήσεις είναι μεγαλύτερες από το αναμενόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE