Διαδήλωση κατά του πολέμου στην Ουκρανία έξω από τη ρωσική πρεσβεία στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Διαδήλωση κατά του πολέμου στην Ουκρανία έξω από τη ρωσική πρεσβεία στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Διαδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα έξω από τη ρώσικη πρεσβεία στη Λευκωσία, κατά του πολέμου στην Ουκρανία.

Περίπου 1000 πολίτες με σημαίες της Ουκρανίας και πανό φώναζαν συνθήματα κατά του πολέμου και του Πούτιν όπως «Σώστε την Ουκρανία», «Σταματήστε τον πόλεμο», «Πούτιν δολοφόνε».

Στην ειρινική διαδήλωση συμμετείχαν Κύπριοι, ανάμεσα τους και βουλευτές, Ουκρανοι που διαμένουν Κύπρο αλλά και ορισμένοι Ρώσοι. Μάλιστα οι Ρώσοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους που μπορούν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους απέναντι στα τεκτενόμενα αυτή τη περίοδο, αφού αν ήταν στη Ρωσία θα κινδύνευαν να συλληφθούν.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.