ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Παίζουν πελλόν» για τα εξώδικα από τις κάμερες οι Κύπριοι - Οι τρόποι που σκαρφίζονται για να γλιτώσουν

«Παίζουν πελλόν» για τα εξώδικα από τις κάμερες οι Κύπριοι - Οι τρόποι που σκαρφίζονται για να γλιτώσουν

Απίστευτους τρόπους να αποφύγουν το πρόστιμο από τις κάμερες τροχαίας, σκαρφίστηκαν παραβάτες οδηγοί στην Κύπρο.

Το θέμα με τα… κόλπα των πολιτών έφερε στην επιφάνεια η εφημερίδα «Πολίτης».

Αρκετοί εξ’ αυτών ανέφεραν ότι δεν οδηγούσαν οι ίδιοι το όχημα, κάτι που δεν μπορεί να ισχύσει ως δικαιολογία.

Επιπρόσθετα, διάφορα πρόσωπα είχαν δηλωμένες τις λάθος διευθύνσεις στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών νομιζόμενοι ότι έτσι θα μπορέσουν να αποφύγουν το εξώδικο.

Άλλοι μάλιστα δεν εμφανίζονται στο ταχυδρομείο για να πάρουν τη συστημένη επιστολή από το πρόστιμο, ενώ υπάρχουν και αυτοί που κρύβονται από τους επιδότες, δεν ανοίγουν τις πόρτες όταν τους χτυπούν και δεν απαντούν στα τηλέφωνα.

Σε περίπτωση που ο παραβάτης δεν εμφανιστεί στο ταχυδρομείο για να παραλάβει το εξώδικο ακολουθείται μια διαδικασία μέσα από την οποία εντοπίζεται το πρόσωπο και του παραδίδεται η επιστολή με το πρόστιμο. 

Με άλλα λόγια, είναι εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να γλιτώσει κάποιος το πρόστιμο όταν έχει παρανομήσει στην προκειμένη περίπτωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παρούσα φάση βρίσκονται σε λειτουργία τέσσερις κινητές και τέσσερις σταθερές κάμερες, ενώ θα εγκατασταθούν άλλες 20 σταθερές και 16 κινητές κάμερες σε σημεία που υπάρχουν αρκετά συχνά οδικές συγκρούσεις κυρίως λόγω παραβίασης νόμων του οδικού δικτύου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Δημοσκόπηση Sigma: «Κονταροχτυπιούνται» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ- Ποια πρόσωπα προηγούνται στις Ευρωεκλογές και Δημοτικές

Δημοσκόπηση Sigma: «Κονταροχτυπιούνται» ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ- Ποια πρόσωπα προηγούνται στις Ευρωεκλογές και Δημοτικές

Την τελευταία του Δημοσκόπηση για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαΐου η τηλεόραση Sigma, στο πλαίσιο της εκπομπής «Χωρίς Περιστροφές».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top