Τραγωδία στη Λευκωσία - Βρέθηκε νεκρός στο όχημα του ο 38χρονος Γιώργος

Τραγωδία στη Λευκωσία - Βρέθηκε νεκρός στο όχημα του ο 38χρονος Γιώργος

Νεκρός εντοπίστηκε στ’ όχημά του το πρωί  της Δευτέρας (28/03) 38χρονος Ελληνοκύπριος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα ενώ κινείτο κανονικά στον δρόμο παραπλεύρως του ΓΣΠ, στην οδό Βικέλλα, στο κέντρο της Λευκωσίας παρεξέκλινε της πορείας του και ακινητοποιήθηκε στον χώρο στάθμευσης του ΓΣΠ.

Οι Αρχές έσπευσαν στο σημείο όπου ανέσυραν νεκρό τον 38χρονο Γιώργο Παπαντώνη, από τη Λάρνακα.

Η Αστυνομία διερευνά το τροχαίο ατύχημα, κατά πόσο ο θάνατος του 38χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή επήλθε λόγω του τροχαίου.

Τα ακριβή αίτια θα αποσαφηνιστουν μετά τη νενομισμένη νεκροτομή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE