Απείλησε ηλικιωμένη που τον κατήγγειλε για υπόθεση κλοπής - Συνελήφθη 57χρονος

Απείλησε ηλικιωμένη που τον κατήγγειλε για υπόθεση κλοπής - Συνελήφθη 57χρονος

Στη σύλληψη 57χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παρεμπόδισης δικαστών και παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία και απειλής - κοινής επίθεσης.


Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, ο ύποπτος φέρεται να απείλησε παραπονούμενη, ηλικίας 75 ετών, η οποία τον είχε καταγγείλει σχετικά με υπόθεση κλοπής αλουμινίων από την κατοικία της.

Η απειλή, σύμφωνα με την καταγγελία της 75χρονης, στρέφονταν εναντίον της, με σκοπό να αποσύρει την υπόθεση, η οποία βρίσκεται ενώπιον δικαστηρίου. Το υπό αναφορά αδίκημα έγινε στις 10.2.22 στην Πάφο.  

Ο 57χρονος συνελήφθη και ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φόνος στην Πάφο: Χειροπέδες σε άλλα τρία πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία

Φόνος στην Πάφο: Χειροπέδες σε άλλα τρία πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία

Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως συνέλαβε, βάσει δικαστικών ενταλμάτων, ακόμη τρία πρόσωπα, ηλικίας 34, 31 και 25 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης του φόνου 41χρονου το Σάββατο, στην Πέγεια, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE