Απείλησε ηλικιωμένη που τον κατήγγειλε για υπόθεση κλοπής - Συνελήφθη 57χρονος

Απείλησε ηλικιωμένη που τον κατήγγειλε για υπόθεση κλοπής - Συνελήφθη 57χρονος

Στη σύλληψη 57χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παρεμπόδισης δικαστών και παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία και απειλής - κοινής επίθεσης.


Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, ο ύποπτος φέρεται να απείλησε παραπονούμενη, ηλικίας 75 ετών, η οποία τον είχε καταγγείλει σχετικά με υπόθεση κλοπής αλουμινίων από την κατοικία της.

Η απειλή, σύμφωνα με την καταγγελία της 75χρονης, στρέφονταν εναντίον της, με σκοπό να αποσύρει την υπόθεση, η οποία βρίσκεται ενώπιον δικαστηρίου. Το υπό αναφορά αδίκημα έγινε στις 10.2.22 στην Πάφο.  

Ο 57χρονος συνελήφθη και ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE