Απείλησε ηλικιωμένη που τον κατήγγειλε για υπόθεση κλοπής - Συνελήφθη 57χρονος

Απείλησε ηλικιωμένη που τον κατήγγειλε για υπόθεση κλοπής - Συνελήφθη 57χρονος

Στη σύλληψη 57χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παρεμπόδισης δικαστών και παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία και απειλής - κοινής επίθεσης.


Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, ο ύποπτος φέρεται να απείλησε παραπονούμενη, ηλικίας 75 ετών, η οποία τον είχε καταγγείλει σχετικά με υπόθεση κλοπής αλουμινίων από την κατοικία της.

Η απειλή, σύμφωνα με την καταγγελία της 75χρονης, στρέφονταν εναντίον της, με σκοπό να αποσύρει την υπόθεση, η οποία βρίσκεται ενώπιον δικαστηρίου. Το υπό αναφορά αδίκημα έγινε στις 10.2.22 στην Πάφο.  

Ο 57χρονος συνελήφθη και ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE