ΕΛΛΑΔΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Κεκλεισμένων των θυρών η κατάθεση δυο γυναικών που τον έχουν καταγγείλει

Πέτρος Φιλιππίδης: Κεκλεισμένων των θυρών η κατάθεση δυο γυναικών που τον έχουν καταγγείλει

Η εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει νωρίτερα να μην δοθεί η κατάθεση των δυο καταγγελλουσών κεκλεισμένων των θυρών - «Παρών» για πρώτη φορά στο δικαστήριο ο ηθοποιός, στο πλευρό του η οικογένειά του - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.


Δεκτό έκανε το δικαστήριο με απόφασή του το αίτημα των δυο εκ των τριών γυναικών που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη ώστε να καταθέσουν στο ακροατήριο κεκλεισμένων των θυρών.

Το δικαστήριο ομοφωνα έκρινε πως η κατάθεσή τους θα πρέπει να δοθεί κεκλεισμένων των θυρών, κρίνοντας μεταξύ άλλων ότι κατ' αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να αναφερθούμε με λεπτομέρειες στα περιστατικά που καταγγέλλουν.

Μετά την εξέλιξη αυτή η κατάθεσή των δυο γυναικών θα δοθεί χωρίς τη παρουσία δημοσιογράφων.

Νωρίτερα, η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να μην δοθεί η κατάθεση των δυο καταγγελλουσών κεκλεισμένων των θυρών, διότι, όπως ανέφερε, οι καταγγελίες τους έχουν δημοσιευθεί ήδη. Ως εκ τούτου, όπως τόνισε η εισαγγελέας, δεν θα υπάρξει περαιτέρω θυματοποίησή τους με την κατάθεσή τους στο ακροατήριο με δημοσιότητα.

Η δίκη συνεχίζεται.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top