Εκτός κινδύνου 67χρονη το όχημα της οποίας ανατράπηκε στη Δερύνεια

Εκτός κινδύνου 67χρονη το όχημα της οποίας ανατράπηκε στη Δερύνεια

Εκτός κινδύνου κρίνεται η κατάσταση γυναίκας, της οποίας το όχημα παρεξέκλινε της πορείας του, συγκρούστηκε με πινακίδες τροχαίας και αφού ανατράπηκε, ακινητοποιήθηκε στους δύο τροχούς.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «γύρω στις 13.30 το μεσημέρι, γυναίκα ηλικίας 67 ετών κάτοικος Λιοπετρίου, οδηγούσε το όχημα της στην οδό Σταδίου στην Δερύνεια με κατεύθυνση την Σωτήρα. Σε κάποιο σημείο του δρόμου πάρα την εκκλησία του Απόστολου Βαρνάβα, κάτω από άγνωστες συνθήκες η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του οχήματος της με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας στην αριστερή πλευρά του δρόμου και να συγκρουστεί με δύο πινακίδες τροχαίας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είδε τον Βασιλιά του Μπαχρέιν - «Ειλικρινή εκτίμηση για την αμέριστη στήριξη στην προώθηση των διμερών σχέσεων»

ΠτΔ: Είδε τον Βασιλιά του Μπαχρέιν - «Ειλικρινή εκτίμηση για την αμέριστη στήριξη στην προώθηση των διμερών σχέσεων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Βασιλιά του Μπαχρέιν Χαμάντ μπιν Ίσα αλ Κχαλίφα, στο Παλάτι, στη Μανάμα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης,, κατόπιν πρόσκλησης του Βασιλέως.

BEST OF TOTHEMAONLINE