LIFESTYLE

Survivor -Χαμός με Κατσαούνη και Αντωνόπουλο: «Με είπε σκ…όβλαχο» – «Ψεύτη όλα για την προβολή» - Δείτε βίντεο

Survivor -Χαμός με Κατσαούνη και Αντωνόπουλο: «Με είπε σκ…όβλαχο» – «Ψεύτη όλα για την προβολή» - Δείτε βίντεο

Σκηνικά απείρου κάλλους διαδραματίζονται στο Survivor. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές της νέας κόντρας ήταν ο Γιώργος Κατσαούνης και ο Νίκος Αντωνόπουλος. Ο λόγος της λεκτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στους δύο παίκτες ήταν… ιστορικός.

Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν ο Κατσαούνης θεώρησε πως ο Νίκος θέλει να τον εκθέσει για τις ιστορικές του γνώσεις με ερώτησή του για το χρυσό αιώνα του Περικλή, μιας και και είναι ιστορικός. Ο Νίκος είπε πως δέχεται πόλεμο κάτι που εξόργισε τον Κατσαούνη.

«Ώπα μεγάλε τις κουβέντες που είπες σε εμένα τις θυμάσαι; Μην μας πουλάς δούλεμα. Άσε τα παλαβά και μας βγαίνει πολύ άγιος… Τον ρώτησα για αυτό γιατί μου αρέσει να διαβάζω παρόλο που δεν έχω τελειώσει πανεπιστήμιο και το αποτέλεσμα ήταν να με πει σκ…ε στο χωριό σου… Είμαι βλάχος κι είναι μεγάλη μου τιμή. Μπορεί να είμαστε στα πρόβατα και στα γίδια αλλά όλοι βλάχοι έχουν γίνει γιατροί και δάσκαλοι… Και με έβρισε κι έφυγε. Ορκίζομαι. Ποια προβολή ρε νούμερο;», είπε ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Με είπες χαζό και του απάντησα αυτά να τα πεις στο χωριό σου. Είναι μια φράση που λέμε, δεν ήταν για το χωριό σου… Δεν σε έβριζα και το ορκίζομαι στη ζωή μου ότι δεν είπα ποτέ σκ…όβλαχο. Ψεύτη όλα για την προβολή», απάντησε ο Νίκος Αντωνόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top