ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στρατιωτικές Σχολές: Παράταση υποβολής αιτήσεων - Όλες οι πληροφορίες

Στρατιωτικές Σχολές: Παράταση υποβολής αιτήσεων - Όλες οι πληροφορίες

Παράταση υποβολής αιτήσεων για τις θέσεις στα Ανώτατα Στρατιωτικά Ιδρύματα και στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών της Ελλάδας για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023

Το Υπουργείο Άμυνας πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους ότι, μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, ημερομηνίας 22 Μαρτίου 2022, αναφορικά με την παράταση της ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης 2022, η υποβολή στο Υπουργείο Άμυνας των απαραίτητων εγγράφων για διεκδίκηση θέσης στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών της Ελλάδας, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, παρατείνεται μέχρι τις 11:00 π.μ. της 4ης Απριλίου 2022.

Σημειώνεται ότι, δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις που θα ληφθούν στο Υπουργείο Άμυνας μετά τις 11:00 π.μ. της 4ης Απριλίου 2022.

Επισημαίνεται ότι οι Προκαταρκτικές Εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά όπως έχουν προγραμματιστεί.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 22807540 και 22807787.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top