Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ο πατέρας πήρε μέρος στις οντισιόν του X Factor – Τι μου έκανε εντύπωση»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Ο πατέρας πήρε μέρος στις οντισιόν του X Factor – Τι μου έκανε εντύπωση»

Αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία για τον πατέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που πέθαναν πρόωρα και αναπάντεχα…

Μια απίστευτη πληροφορία μετέδωσε ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Το Πρωινό» σχετικά με την υπόθεση για τα αδικοχαμένα παιδιά από την Πάτρα. Σύμφωνα με μαρτυρία που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο 30χρονος πατέρας, δύο μήνες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας είχε πάρει μέρος στις οντισιόν του X Factor.

Συγκεκριμένα, η μαρτυρία αναφέρει: «Είχα δηλώσει συμμετοχή για το X Factor. Μου ζήτησαν να βρίσκομαι την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στο θέατρο Χυτήριο στις 12:00 το μεσημέρι. Ήμασταν αρκετά άτομα έξω, δεν μπαίναμε μέσα με τη σειρά που είχαμε φτάσει στο χώρο. Ανάμεσα σε αυτούς που ήμασταν έξω, ήταν και ο Μάνος, ο πατέρας των τριών παιδιών από Πάτρα.

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ήταν αυτός. Τον θυμάμαι πολύ καλά. Μπορώ να σας πω και τι φορούσε γιατί μου έκανε εντύπωση. Ο πολύ μεγάλος ξύλινος Σταυρός που φορούσε. Μαύρο μπλουζάκι κι άσπρη ζακέτα με κουκούλα. Τον άκουσα να λέει ότι ήρθε από Πάτρα, Μας είπε ότι ήταν οδηγός νταλίκα, δεν είπαμε πολλά. Ήταν χαμογελαστός και μάλιστα ο λιγότερο αγχωμένος από όλους μας».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE