«Μίλησε» η νεκροτομή του 38χρονου Γιώργου – Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του 38χρονου Γιώργου – Όσα κατέδειξε

Τα αίτια θανάτου του 38χρονου Γιώργου Παπαντώνη από τη Ξυλοφάγου, κατέδειξε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

Τη νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου. Σύμφωνα με τα ευρήματα, ο θάνατος του 38χρονου προκλήθηκε από ρήξη διαχωριστικού ανευρύσματος θωρακικής αορτής, παθολογικά αίτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απέραντη θλίψη για τον 38χρονο Γιώργο – Παραμένουν άγνωστα τα αίτια θανάτου του

Υπενθυμίζεται ότι το θανατηφόρο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (28/3), ενώ ο άτυχος άνδρας, οδηγούσε το όχημά του προς τη συμβολή των οδών Γιάννου Κρανιδιώτη και Φθιώτιδος στη Λευκωσία.

Ο 38χρονος προσέκρουσε αρχικά σε προστατευτικό κάγκελο στο πεζοδρόμιο, στη συνέχεια σε κράσπεδο πεζοδρομίου και ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE