«Μίλησε» η νεκροτομή του 38χρονου Γιώργου – Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του 38χρονου Γιώργου – Όσα κατέδειξε

Τα αίτια θανάτου του 38χρονου Γιώργου Παπαντώνη από τη Ξυλοφάγου, κατέδειξε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

Τη νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου. Σύμφωνα με τα ευρήματα, ο θάνατος του 38χρονου προκλήθηκε από ρήξη διαχωριστικού ανευρύσματος θωρακικής αορτής, παθολογικά αίτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απέραντη θλίψη για τον 38χρονο Γιώργο – Παραμένουν άγνωστα τα αίτια θανάτου του

Υπενθυμίζεται ότι το θανατηφόρο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (28/3), ενώ ο άτυχος άνδρας, οδηγούσε το όχημά του προς τη συμβολή των οδών Γιάννου Κρανιδιώτη και Φθιώτιδος στη Λευκωσία.

Ο 38χρονος προσέκρουσε αρχικά σε προστατευτικό κάγκελο στο πεζοδρόμιο, στη συνέχεια σε κράσπεδο πεζοδρομίου και ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE