Εντάσεις για αλλαγές στους Δήμους - «Ναρκοθετεί όλο το πλαίσιο της μεταρρύθμισης»

Εντάσεις για αλλαγές στους Δήμους - «Ναρκοθετεί όλο το πλαίσιο της μεταρρύθμισης»

Την αναπομπή συγκεκριμένων δημοτικών σχηματισμών από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σχολίασε σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Σενέκης.

«Η επιλεκτική ευαισθησία του Προέδρου της Δημοκρατίας ως προς την επικαλούμενη αντισυνταγματικότητα συγκεκριμένων δημοτικών σχηματισμών, που προέκυψαν στο πλαίσιο της πρόσφατης υπερψήφισης της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δυστυχώς ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και ναρκοθετεί το όλο πλαίσιο της μεταρρύθμισης και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί από το Δημοκρατικό Κόμμα», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE