Υπό 24ωρη κράτηση 34χρονος για τη διερευνώμενη υπόθεση με καταλύτες αυτοκινήτων

Υπό 24ωρη κράτηση 34χρονος για τη διερευνώμενη υπόθεση με καταλύτες αυτοκινήτων

Η Αστυνομία ζήτησε την 8ήμερη προσωποκράτηση του, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού αποφάσισε την κράτηση του 34χρονου υπόπτου για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής καταλυτών από οχήματα, για περίοδο 24 ωρών.

Ο 34χρονος συνελήφθη χθες μετά από επιχείρηση του ΤΑΕ Λεμεσού σε μηχανουργείο, όπου μετέβη για να πουλήσει τρεις καταλύτες αυτοκινήτων, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις φέρεται να διαπιστώθηκε ότι πούλησε και στις 21 Μαρτίου άλλους επτά μεταχειρισμένους καταλύτες, έναντι αποδείξεων, για το χρηματικό ποσό των 1865 ευρώ.


Συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ το Δικαστήριο διέταξε, το μεσημέρι, την 24ωρη προσωποκράτηση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.