Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα πυροτεχνημάτων και καπνογόνων σε διαμέρισμα στη Λεμεσο - Συνελήφθη ο 37χρονος

Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα πυροτεχνημάτων και καπνογόνων σε διαμέρισμα στη Λεμεσο - Συνελήφθη ο 37χρονος

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού), μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, για παράνομη κατοχή πυροτεχνημάτων και καπνογόνων, διεξήγαγαν χθες βράδυ έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, στο διαμέρισμα 37χρονου στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντός του διαμερίσματος, εντοπίστηκαν 85 εκτοξευτές πυροτεχνημάτων εδάφους, 302 εκτοξευτές πυροτεχνημάτων χειρός, 171 καπνογόνα και 33 πυρσοί.

Όλα τα πιο πάνω κατασχέθηκαν, ενώ ο 37χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Επίσης, σε έρευνα που διεξήγαγαν νωρίτερα την ίδια μέρα, τα μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, βάσει δικαστικού εντάλματος σε οικία 49χρονου στη Λεμεσό, εντόπισαν και κατέσχεσαν 101 πυροτεχνήματα χειρός και 15 φωτοβολίδες.

Ο 49χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE