MasterChef: Ο «Μπόμπαινας» γύρισε και έχει ανοιχτούς λογαριασμούς - Δε χάρηκε το Twitter με την επιστροφή του

MasterChef: Ο «Μπόμπαινας» γύρισε και έχει ανοιχτούς λογαριασμούς - Δε χάρηκε το Twitter με την επιστροφή του

Διαγωνιζόμενοι που αποχώρησαν επέστρεψαν στο MasterChef για να διεκδικήσουν την είσοδο τους ξανά στο διαγωνισμό.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν τους πρώην διαγωνιζόμενους στην πρώτη μέρα της διαδικασίας. Οι παίκτες στους οποίους δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία έπρεπε να αποδείξουν ότι είναι άξιοι να ξαναμπούν στο παιχνίδι.


Ανάμεσα στους παίκτες που επέστρεψαν ήταν ο Δημήτρης Ταϊρίδης ο οποίος είπε επέστρεψε και θέλει να κλείσει… λογαριασμούς, καθώς έμαθε όσα είπε για τον ίδιο ο Βασίλης Μπόλλος.

«Μπορεί να δυσανασχετήσουν αλλά ο Μπόμπαινας δεν ξεχνά κι έχει λογαριασμούς. Προς μεγάλη μου λύπη βγήκα έξω κι είδα δηλώσεις των συμπαικτών μου κι ανακάλυψα πως είμαι ένας τζογαδόρος και βάζω στοιχήματα. Τα είπε ο κ. Μπόλλος που τον τιμούν όλα αυτά. Πόσα είναι τα χρήματα που έχω βάλει στοίχημα Βασίλη; Γιατί αυτά έχεις δηλώσει. Θα τα πούμε. Τον βλέπετε; Δεν μιλά».

Ο Βασίλης δήλωσε πως είναι πλέον στα όριά του.

Αναστάτωση στο Twitter από την επιστροφή του
Οι χρήστες του Τwitter βλέποντάς τον και πάλι στην κουζίνα «αναστατώθηκαν» και έσπευσαν να σχολιάσουν στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης τα πρώτά τους αισθήματα για την επιστροφή αυτή.

Δείτε τα καλύτερα tweets

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE