Έκλεψε αλουμινένια καλούπια από αποθήκη και τον... τσάκωσαν οι Αρχές

Έκλεψε αλουμινένια καλούπια από αποθήκη και τον... τσάκωσαν οι Αρχές

Υπό κράτηση τέθηκε ένα πρόσωπο για υπόθεση κλοπής από αποθήκη στην Πάφο, ενώ καταζητείται δεύτερο. 


Σύμφωνα με τον Βοηθό Εκπρόσωπο Τύπου του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, Υπαστυνόμο Κυριάκο Χαραλάμπους, καταγγέλθηκε από 33χρονο που διατηρεί αποθήκη στην Πάφο, ότι εντός της αποθήκης φέρεται να εισήλθαν άγνωστα πρόσωπα και απέσπασαν απ’ αυτή διάφορα αλουμινένια καλούπια.

Μετά την καταγγελία μετέβησαν στην σκηνή μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και προχώρησαν στη σύλληψη ενός των εκ των φερόμενων δραστών που εντοπίστηκε πλησίον της περιοχής, ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και για δεύτερο πρόσωπο το οποίο καταζητείται.

Ανακρινόμενος ο ύποπτος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE