Δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί ο νεκρός στην Χλώρακα – Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν νεαρό άνδρα

Δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί ο νεκρός στην Χλώρακα – Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν νεαρό άνδρα

Συνεχίζονται οι έρευνες μετά τον εντοπισμό πτώματος σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Χλώρακα το βράδυ της Τετάρτης 30 Μαρτίου.

Η σορός του άνδρα βρέθηκε σε κατάσταση σήψης και σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί, ενώ πιθανόν να προχωρήσουν σε εξέταση DNA έτσι ώστε να διαπιστωθεί η ακριβής ταυτότητα του.

Οι πρώτες ενδείξεις όπως αναφέρει αρμόδια πηγή στο ThemaOnline, κάνουν λόγο για νεαρό άνδρα αφρικανικής καταγωγής.

Σημειώνεται ότι από τις έρευνες και την αυτοψία στην σκηνή δεν έχουν διαφανεί εξωτερικά τραύματα και κακώσεις, ωστόσο αναμένεται τα ακριβή αίτια θανάτου του να διαπιστωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού που θα διενεργηθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Στα εν λόγω διαμερίσματα όπως μας έχει λεχθεί οι Αρχές είχαν βρεθεί και στο παρελθόν για άλλες υποθέσεις, καθώς ένοικοι απασχόλησαν για άλλου είδους υποθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE