Προειδοποίηση Αστυνομίας: Έξαρση κλοπών από υπό ανέγερση οικοδομές - Μέτρα προστασίας

Προειδοποίηση Αστυνομίας: Έξαρση κλοπών από υπό ανέγερση οικοδομές - Μέτρα προστασίας

Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί αυξημένος αριθμός κλοπών από υπό ανέγερση οικοδομές ή άλλους ανοικτούς χώρους ή κτίρια, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία.

Οι δράστες προβαίνουν κυρίως σε κλοπές μεταλλικών αντικειμένων, καλωδίων, σωλήνων ή άλλων αντικειμένων αξίας.

Επιπρόσθετα από τις ενέργειες της Αστυνομίας για πρόληψη και διαφύλαξη των περιουσιών, τους συμβουλεύουμε τους πολίτες όπως και οι ίδιοι λαμβάνουν προληπτικά μέτρα για φύλαξη της περιουσίας τους.

Χρήσιμες συμβουλές για διαφύλαξη της περιουσίας:

• Όχι εκτεθειμένη περιουσία.
• Διατήρηση καταλόγου με λεπτομερή καταγραφή των στοιχείων της περιουσίας.
• Αποθήκευση περιουσίας σε ασφαλείς χώρους.
• Αναβάθμιση ασφάλειας αποθηκευτικών χώρων με κλειδαριές ασφαλείας.
• Εγκατάσταση όπου υπάρχει ευχέρεια συστημάτων συναγερμού.
• Επαρκής φωτισμός
• Περίφραξη περιοχής

Η Αστυνομία καλεί τους πολίτες όπως σε περίπτωση που περιέλθει στην αντίληψή τους, οτιδήποτε ύποπτο, να ενημερώσουν άμεσα τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή στα τηλέφωνα 112/199.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE