Έκοψαν το ρεύμα στο «προεδρικό» στα κατεχόμενα γιατί χρωστά

Έκοψαν το ρεύμα στο «προεδρικό» στα κατεχόμενα γιατί χρωστά

Χωρίς ρεύμα έμεινε στο «προεδρικό στα κατεχόμενα επειδή χρωστά στην «αρχή ηλεκτρισμού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Κίπρις Ποστασί, ο πρόεδρος της συντεχνίας των εργαζομένων στην «αρχή», El Sen, Κουμπιλάι Όζκιρατς είπε ότι το «προεδρικό» χρωστά λογαριασμούς και γι’ αυτό προχώρησαν στην διακοπή της παροχής.

Σημειώνεται ότι εδώ και μερικές ημέρες η συντεχνία ανακοίνωσε ποια είναι τα χρέη των διαφόρων «κρατικών θεσμών» και ότι εάν δεν προχωρήσουν σε πληρωμή, θα κόβει το ρεύμα.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ προχώρησε χθες σε νομική διαδικασία εναντίον του Όζκιρατς για δηλώσεις που τον αφορούσαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE