Έκοψαν το ρεύμα στο «προεδρικό» στα κατεχόμενα γιατί χρωστά

Έκοψαν το ρεύμα στο «προεδρικό» στα κατεχόμενα γιατί χρωστά

Χωρίς ρεύμα έμεινε στο «προεδρικό στα κατεχόμενα επειδή χρωστά στην «αρχή ηλεκτρισμού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Κίπρις Ποστασί, ο πρόεδρος της συντεχνίας των εργαζομένων στην «αρχή», El Sen, Κουμπιλάι Όζκιρατς είπε ότι το «προεδρικό» χρωστά λογαριασμούς και γι’ αυτό προχώρησαν στην διακοπή της παροχής.

Σημειώνεται ότι εδώ και μερικές ημέρες η συντεχνία ανακοίνωσε ποια είναι τα χρέη των διαφόρων «κρατικών θεσμών» και ότι εάν δεν προχωρήσουν σε πληρωμή, θα κόβει το ρεύμα.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ προχώρησε χθες σε νομική διαδικασία εναντίον του Όζκιρατς για δηλώσεις που τον αφορούσαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE