Έκοψαν το ρεύμα στο «προεδρικό» στα κατεχόμενα γιατί χρωστά

Έκοψαν το ρεύμα στο «προεδρικό» στα κατεχόμενα γιατί χρωστά

Χωρίς ρεύμα έμεινε στο «προεδρικό στα κατεχόμενα επειδή χρωστά στην «αρχή ηλεκτρισμού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Κίπρις Ποστασί, ο πρόεδρος της συντεχνίας των εργαζομένων στην «αρχή», El Sen, Κουμπιλάι Όζκιρατς είπε ότι το «προεδρικό» χρωστά λογαριασμούς και γι’ αυτό προχώρησαν στην διακοπή της παροχής.

Σημειώνεται ότι εδώ και μερικές ημέρες η συντεχνία ανακοίνωσε ποια είναι τα χρέη των διαφόρων «κρατικών θεσμών» και ότι εάν δεν προχωρήσουν σε πληρωμή, θα κόβει το ρεύμα.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ προχώρησε χθες σε νομική διαδικασία εναντίον του Όζκιρατς για δηλώσεις που τον αφορούσαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE