Έκοψαν το ρεύμα στο «προεδρικό» στα κατεχόμενα γιατί χρωστά

Έκοψαν το ρεύμα στο «προεδρικό» στα κατεχόμενα γιατί χρωστά

Χωρίς ρεύμα έμεινε στο «προεδρικό στα κατεχόμενα επειδή χρωστά στην «αρχή ηλεκτρισμού.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Κίπρις Ποστασί, ο πρόεδρος της συντεχνίας των εργαζομένων στην «αρχή», El Sen, Κουμπιλάι Όζκιρατς είπε ότι το «προεδρικό» χρωστά λογαριασμούς και γι’ αυτό προχώρησαν στην διακοπή της παροχής.

Σημειώνεται ότι εδώ και μερικές ημέρες η συντεχνία ανακοίνωσε ποια είναι τα χρέη των διαφόρων «κρατικών θεσμών» και ότι εάν δεν προχωρήσουν σε πληρωμή, θα κόβει το ρεύμα.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ προχώρησε χθες σε νομική διαδικασία εναντίον του Όζκιρατς για δηλώσεις που τον αφορούσαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE