Απίστευτο: Γεννήθηκε μωρό με δύο κεφάλια, τρία χέρια και δύο καρδιές

Απίστευτο: Γεννήθηκε μωρό με δύο κεφάλια, τρία χέρια και δύο καρδιές

Ένα ασυνήθιστο γεγονός συνέβη στην Ινδία όπου ένα μωρό γεννήθηκε με δύο κεφάλια, τρία χέρια και δύο καρδιές. Ξένα μέσα αναφέρουν ότι οι γονείς της Shaheen Khan και ο σύζυγός της, Sohail, περίμεναν πλήρως σχηματισμένα δίδυμα, αλλά σοκαρίστηκαν όταν γέννησε ένα δικέφαλο μωρό στις 28 Μαρτίου στο Ratlan, στην ινδική πολιτεία Madhya Pradesh.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, αυτή η διαταραχή είναι γνωστή ως δικέφαλος parapagus dicefalik όπου δύο μωρά ενώνονται με έναν κορμό που συχνά οδηγεί σε θνησιγένεια. Όμως τα δίδυμα που συνδέονται από θαύμα έχουν επιζήσει μέχρι στιγμής και έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο στην κοντινή πόλη Indore για να παρακολουθούνται από γιατρούς.

«Τέτοιου είδους περιστατικά είναι σπάνια και η κατάσταση των μωρών παραμένει επικίνδυνη, ειδικά τις πρώτες μέρες», είπε ένας γιατρός.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης τη συνάντηση των ηγετών της ΕΕ με ηγέτες κρατών της περιοχής, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE