Απίστευτο: Γεννήθηκε μωρό με δύο κεφάλια, τρία χέρια και δύο καρδιές

Απίστευτο: Γεννήθηκε μωρό με δύο κεφάλια, τρία χέρια και δύο καρδιές

Ένα ασυνήθιστο γεγονός συνέβη στην Ινδία όπου ένα μωρό γεννήθηκε με δύο κεφάλια, τρία χέρια και δύο καρδιές. Ξένα μέσα αναφέρουν ότι οι γονείς της Shaheen Khan και ο σύζυγός της, Sohail, περίμεναν πλήρως σχηματισμένα δίδυμα, αλλά σοκαρίστηκαν όταν γέννησε ένα δικέφαλο μωρό στις 28 Μαρτίου στο Ratlan, στην ινδική πολιτεία Madhya Pradesh.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, αυτή η διαταραχή είναι γνωστή ως δικέφαλος parapagus dicefalik όπου δύο μωρά ενώνονται με έναν κορμό που συχνά οδηγεί σε θνησιγένεια. Όμως τα δίδυμα που συνδέονται από θαύμα έχουν επιζήσει μέχρι στιγμής και έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο στην κοντινή πόλη Indore για να παρακολουθούνται από γιατρούς.

«Τέτοιου είδους περιστατικά είναι σπάνια και η κατάσταση των μωρών παραμένει επικίνδυνη, ειδικά τις πρώτες μέρες», είπε ένας γιατρός.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ: Πέραν του 85% η συμμόρφωση στις συστάσεις GRECO

Σαφές μήνυμα ότι η Κύπρος προχωρά με σταθερά βήματα στην ενίσχυση της διαφάνειας και της χρηστής διακυβέρνησης έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με αφορμή τη σημερινή δημοσιοποίηση της Έκθεσης Συμμόρφωσης της Επιτροπής GRECO.