Κύπριος ηθοποιός έπιασε το μικρόφωνο και πήγε στο X Factor - Δείτε την εμφάνιση του

Κύπριος ηθοποιός  έπιασε το μικρόφωνο και πήγε στο X Factor - Δείτε την εμφάνιση του

Μπορεί να τον είχαμε παρακολουθήσει στις «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου αλλά στο X Factor, το βράδυ της Παρασκευής, ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο τόλμησε να πιάσει το μικρόφωνο και να δοκιμάσει τις φωνητικές του δυνατότητες απέναντι στους τέσσερις κριτές του μουσικού τάλεντ σόου του MEGA.

Μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός επέλεξε ανορθόδοξα να τραγουδήσει το κομμάτι «Χωρίς Εσένα» που γνωρίζουμε με την φωνή της ερμηνεύτριας Ευσταθίας.

«Στο τραγούδι είχαμε προβλήματα και τοποθέτησης και ερμηνείας. Όταν όμως έμπαινες στην πρόζα, εμένα με έπιανες» ομολόγησε ο Στέλιος Ρόκκος στον διαγωνιζόμενο του X Factor. «Χρειάζεσαι αρκετή δουλειά ακόμα γιατί είσαι σε πολύ πρώιμο στάδιο στο τραγούδι» παραδέχθηκε, με τη σειρά του, ο Χρήστος Μάστορας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE