Κύπριος ηθοποιός έπιασε το μικρόφωνο και πήγε στο X Factor - Δείτε την εμφάνιση του

Κύπριος ηθοποιός  έπιασε το μικρόφωνο και πήγε στο X Factor - Δείτε την εμφάνιση του

Μπορεί να τον είχαμε παρακολουθήσει στις «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου αλλά στο X Factor, το βράδυ της Παρασκευής, ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο τόλμησε να πιάσει το μικρόφωνο και να δοκιμάσει τις φωνητικές του δυνατότητες απέναντι στους τέσσερις κριτές του μουσικού τάλεντ σόου του MEGA.

Μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός επέλεξε ανορθόδοξα να τραγουδήσει το κομμάτι «Χωρίς Εσένα» που γνωρίζουμε με την φωνή της ερμηνεύτριας Ευσταθίας.

«Στο τραγούδι είχαμε προβλήματα και τοποθέτησης και ερμηνείας. Όταν όμως έμπαινες στην πρόζα, εμένα με έπιανες» ομολόγησε ο Στέλιος Ρόκκος στον διαγωνιζόμενο του X Factor. «Χρειάζεσαι αρκετή δουλειά ακόμα γιατί είσαι σε πολύ πρώιμο στάδιο στο τραγούδι» παραδέχθηκε, με τη σειρά του, ο Χρήστος Μάστορας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE