Κύπριος ηθοποιός έπιασε το μικρόφωνο και πήγε στο X Factor - Δείτε την εμφάνιση του

Κύπριος ηθοποιός  έπιασε το μικρόφωνο και πήγε στο X Factor - Δείτε την εμφάνιση του

Μπορεί να τον είχαμε παρακολουθήσει στις «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου αλλά στο X Factor, το βράδυ της Παρασκευής, ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο τόλμησε να πιάσει το μικρόφωνο και να δοκιμάσει τις φωνητικές του δυνατότητες απέναντι στους τέσσερις κριτές του μουσικού τάλεντ σόου του MEGA.

Μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός επέλεξε ανορθόδοξα να τραγουδήσει το κομμάτι «Χωρίς Εσένα» που γνωρίζουμε με την φωνή της ερμηνεύτριας Ευσταθίας.

«Στο τραγούδι είχαμε προβλήματα και τοποθέτησης και ερμηνείας. Όταν όμως έμπαινες στην πρόζα, εμένα με έπιανες» ομολόγησε ο Στέλιος Ρόκκος στον διαγωνιζόμενο του X Factor. «Χρειάζεσαι αρκετή δουλειά ακόμα γιατί είσαι σε πολύ πρώιμο στάδιο στο τραγούδι» παραδέχθηκε, με τη σειρά του, ο Χρήστος Μάστορας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE