ΚΥΠΡΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο Νοσοκομείο 3χρονο παιδάκι

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο Νοσοκομείο 3χρονο παιδάκι

Τραγωδία σημειώθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο με τον θάνατο τρίχρονου παιδιού που έφυγε την Παρασκευή 1η Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για το αγόρι, το οποίο έπασχε από καρδιοπάθεια και έπρεπε να μεταφερθεί σε ιατρικό κέντρο στη Γερμανία, αλλά το ιατρικό κέντρο δεν αποδέχτηκε τη μεταφορά του καθώς οι γονείς του δεν ήταν εμβολιασμένοι.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάριου Νοσοκομείου δρ. Αβραάμ Ηλιά, ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση και παρά τις προσπάθειες τον γιατρών «έσβησε» γύρω στις 08:00 το πρωί της Παρασκευής άφησε την τελευταία του πνοή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.