Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον αέρα της εκπομπής

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον αέρα της εκπομπής

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν σήμερα ο προπονητής και μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος μίλησε για το κομμάτι του αυτισμού, που πριν λίγους μήνες είχε αποκαλύψει μέσω μίας δημόσιας ανάρτησης πως βρίσκεται στο φάσμα του έχοντας στοιχεία του Συνδρόμου Άσπεργκερ.

«Θέλω να σε ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου που άνοιξες την δική σου, όχι στην εκπομπή, γενικά« είπε φανερά συγκινημένη στο τέλος της συνέντευξής τους η Σίσσυ Χρηστίδου και συνέχισε λέγοντας,«Είναι δύσκολο και για μένα. Σε θαυμάζω πάρα πολύ με όλη μου την καρδιά.

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ σαν άνθρωποι και σαν πολίτες που πήρες αυτή την πρωτοβουλία»…

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE