Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον αέρα της εκπομπής

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον αέρα της εκπομπής

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν σήμερα ο προπονητής και μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος μίλησε για το κομμάτι του αυτισμού, που πριν λίγους μήνες είχε αποκαλύψει μέσω μίας δημόσιας ανάρτησης πως βρίσκεται στο φάσμα του έχοντας στοιχεία του Συνδρόμου Άσπεργκερ.

«Θέλω να σε ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου που άνοιξες την δική σου, όχι στην εκπομπή, γενικά« είπε φανερά συγκινημένη στο τέλος της συνέντευξής τους η Σίσσυ Χρηστίδου και συνέχισε λέγοντας,«Είναι δύσκολο και για μένα. Σε θαυμάζω πάρα πολύ με όλη μου την καρδιά.

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ σαν άνθρωποι και σαν πολίτες που πήρες αυτή την πρωτοβουλία»…

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE