ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάφος: Άνθρωπος στη θάλασσα φώναζε βοήθεια! Πήδηξε από το σκάφος του να σώσει το σκύλο του και παραλίγο να πνιγεί

Πάφος: Άνθρωπος στη θάλασσα φώναζε βοήθεια! Πήδηξε από το σκάφος του να σώσει το σκύλο του και παραλίγο να πνιγεί

Ευτυχώς, για καλή του τύχη τον εντόπισε ο καπετάνιος σκάφους αναψυχής που βρισκόταν κοντά και κάλεσε σε βοήθεια.

Η άμεση κινητοποίηση της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, απέβη σωτήρια για 39χρονο και τον σκύλο του. Στις 8.05μ.μ. χθες, λήφθηκε μήνυμα μέσω ασυρμάτου στη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, από σκάφος αναψυχής, που έπλεε στην θαλάσσια περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς, ότι ένα ναυτικό μίλι, βορείως του λιμανιού του Λατσιού, υπήρχε άνθρωπος στη θάλασσα, ο οποίος καλούσε σε βοήθεια.

Αμέσως απέπλευσε για την περιοχή η Αστυνομική Άκατος «Λάρα», τα μέλη της οποίας στις 8.12μ.μ. περισυνέλεξαν ένα άντρα και το σκύλο του. Όπως ανέφερε ο διασωθέντας, 39 ετών, γύρω στις 7μ.μ. χθες, ενώ πλοηγούσε το ταχύπλοο σκάφος του, τρία ναυτικά μίλια από το λιμανάκι του Λατσιού, ένας από τους δύο σκύλους του, που βρίσκονταν μαζί του στο σκάφος, έπεσε στη θάλασσα και ο 39χρονος έπεσε στο νερό, για να τον βοηθήσει. Παρά την προσπάθειά του όμως, δεν κατόρθωσε να ανέβει ξανά στο σκάφος του.

Ο 39χρονος και ο σκύλος του μεταφέρθηκαν με το σκάφος της Λιμενικής, στο δικό τους σκάφος, το οποίο έπλεε ακυβέρνητο, σε απόσταση μισού ναυτικού μιλίου, από το σημείο όπου περισυλλέγησαν.

Αφού επιβιβάστηκαν στο σκάφος τους, ο 39χρονος και οι δύο σκύλοι του, κατέπλευσαν συνοδευόμενοι από την Αστυνομική Άκατο, στο λιμάνι Λατσιού.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top