ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα - Μάνος Δασκαλάκης: Αναπάντητα ερωτήματα - «Θέλω να μάθω τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά και πού βρέθηκε η κεταμίνη»

Πάτρα - Μάνος Δασκαλάκης: Αναπάντητα ερωτήματα - «Θέλω να μάθω τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά και πού βρέθηκε η κεταμίνη»

Ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, μίλησε για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, μετά και τη σύλληψη της πρώην συζύγου του και μητέρας των παιδιών, Ρούλας Πισπιρίγκου. Το ερώτημά του είναι «πού βρέθηκε η κεταμίνη» και «τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

Αρχικά, ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε στις πληροφορίες ότι είχε «εξαφανιστεί» μετά τις τελευταίες εξελίξεις, λέγοντας πως «δεν έχω να κρύψω κάτι, δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά, έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου».

«Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 30 μου χρόνια θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια, δεν έχω κανέναν άλλο λόγο, ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και ποτέ δεν έχω κρύψει κάτι» ανέφερε έπειτα, μιλώντας στην εφημερίδα Μπαμ και τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό.

Αναφορικά με τα νεκρά παιδιά του είπε: «Έλεγα σε κάθε θάνατο ότι μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Εάν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα, όμως, για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή».

Σε ερώτηση για το πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα, ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε ότι «Είναι ξεκάθαρη η θέση μου... Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Ακόμα και τώρα θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου».

«Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη, πώς την έδωσε, τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά» εξηγεί στο τέλος.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη αναμένεται να δημοσιεύτει την Κυριακή.

Πηγή: ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top