LIFESTYLE

Προσγειώθηκε στη Λάρνακα από την Αθήνα και... ταράζει τα νερά

Προσγειώθηκε στη Λάρνακα από την Αθήνα και... ταράζει τα νερά

Φρέσκια, εκρηκτική και νέα παρουσία, γεμάτη όρεξη και ταλέντο.

Το ταλέντο στο χορό, της έχει προσφέρει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Κύπρου και Ελλάδας αλλά και μια θέση  στον τελικό του American grand prix!

Ο λόγος για τη συμπατριώτισσα μας από τη Λεμεσό, Κατερίνα Ιωαννίδου, η οποία σύμφωνα με τα όσα μάθαμε «άρπαξε» έναν από τους χορευτές του σχήματος της Έλενας Παπαρίζου και προσγειώθηκε στο νησί μας. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Κατερίνα πρωταγωνίστησε (χορευτικά πάντα) σε πολλά βιντεοκλίπ τραγουδιών. Μερικές από τις συνεργασίες της είναι οι Going Through, Josephine, Otherview, ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στην στενή της συνεργασία με την συνονόματη της, Κατερίνα Στικούδη. 

Αυτό το διάστημα λοιπόν, βρίσκεται στην Λάρνακα και συγκεκριμένα στο ReBukke όπου κάνει το δικό της σόου, αφήνοντας τις θετικότερες εντυπώσεις. Μάλιστα, οι επιλογές της είναι τόσο προσεγμένες που σχολιάστηκαν θετικά, κάτι που μας κίνησε την περιέργεια για να ψάξουμε μερικές λεπτομέρειες.

Όπως μάθαμε λοιπόν, τα κουστούμια των εμφανίσεων της έρχονται από το Λονδίνο με την υπογραφή της  Macω by Maria Costa, ενώ το styling ανέλαβε ο Χρίστος Χρίστου, ο Κύπριος στυλίστας που διαπρέπει στο Ηνωμένο Βασίλειο.     

Τέλος, πληροφορίες μας θέλουν την Κατερίνα αυτό το διάστημα να συζητά με ένα από μεγαλύτερα καλοκαιρινά venues του νησιού μας, ωστόσο τίποτα δεν έχει ακόμα κλείσει επίσημα. Ότι και να ναι πάντως, της ευχόμαστε καλή επιτυχία και να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. 

ΔΚ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top