Έπιασε τιμόνι μεθυσμένος 50χρονος – Προκάλεσε τροχαίο και συνελήφθη

Έπιασε τιμόνι μεθυσμένος 50χρονος – Προκάλεσε τροχαίο και συνελήφθη

Μέλη της Αστυνομίας που χθες το βράδυ μετέβησαν σε σκηνή τροχαίας σύγκρουσης, που συνέβη στην επαρχία Αμμοχώστου, υπέβαλαν οδηγό που ενεπλάκη στη σύγκρουση, σε αλκοτεστ, με ένδειξη 96 αντί μέχρι 22μg%ml, που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση, καθώς και την υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 8.30 το βράδυ της Κυριακής, σε δρόμο στο Φρέναρος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 50χρονος οδηγός αυτοκινήτου, συγκρούστηκε με προπορευόμενο του αυτοκίνητο, που οδηγούσε 39χρονος. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν ζημιές στα δύο οχήματα, χωρίς όμως να τραυματιστούν οι δύο οδηγοί.

Μέλη του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού Δερύνειας μετέβησαν στο σημείο της σύγκρουσης όπου διενήργησαν εξετάσεις, ενώ υπέβαλαν και σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, τον 50χρονο οδηγό, με ένδειξη 96 αντί μέχρι 22μg%ml που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE