Έπιασε τιμόνι μεθυσμένος 50χρονος – Προκάλεσε τροχαίο και συνελήφθη

Έπιασε τιμόνι μεθυσμένος 50χρονος – Προκάλεσε τροχαίο και συνελήφθη

Μέλη της Αστυνομίας που χθες το βράδυ μετέβησαν σε σκηνή τροχαίας σύγκρουσης, που συνέβη στην επαρχία Αμμοχώστου, υπέβαλαν οδηγό που ενεπλάκη στη σύγκρουση, σε αλκοτεστ, με ένδειξη 96 αντί μέχρι 22μg%ml, που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση, καθώς και την υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 8.30 το βράδυ της Κυριακής, σε δρόμο στο Φρέναρος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 50χρονος οδηγός αυτοκινήτου, συγκρούστηκε με προπορευόμενο του αυτοκίνητο, που οδηγούσε 39χρονος. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν ζημιές στα δύο οχήματα, χωρίς όμως να τραυματιστούν οι δύο οδηγοί.

Μέλη του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού Δερύνειας μετέβησαν στο σημείο της σύγκρουσης όπου διενήργησαν εξετάσεις, ενώ υπέβαλαν και σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, τον 50χρονο οδηγό, με ένδειξη 96 αντί μέχρι 22μg%ml που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE