«Πιάστηκε» να διαμένει παράνομα στην Κύπρο - Χειροπέδες σε 29χρονο

«Πιάστηκε» να διαμένει παράνομα στην Κύπρο - Χειροπέδες σε 29χρονο

Υπό κράτηση τέθηκε 29χρονος για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, χτες στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς μέλος του αστυνομικού σταθμού συνέλαβε για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης παραμονής στην Δημοκρατία ένα πρόσωπο. Από έλεγχο που έγινε στα στοιχεία του διαπιστώθηκε ότι κατάγεται από την Αίγυπτο και είναι ηλικίας 29 ετών.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι ο 29χρονος την 1η Αυγούστου του 2019 αιτήθηκε πολιτικό άσυλο. Το αίτημά του απορρίφθηκε στις 18.1.21 και στις 30.8.21 του αποστάληκε απορριπτική επιστολή. Δεν υπέβαλε προσφυγή ενώπιον του Λειτουργού Μετανάστευσης εντός της καθορισμένης ημερομηνία των 30 ημερών και ως εκ τούτου από τις 30.9.21 διαμένει παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Ο 29χρονος τέθηκε υπό κράτηση στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

ΠτΔ για Moody’s: «Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα… Να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε»

Ως μία ουσιαστική εξέλιξη με σαφή πολιτική και οικονομική σημασία για τη χώρα μας χαρακτήρισε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης την επιβεβαίωση της Πιστοληπτικής Ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας και Διατήρηση της Προοπτικής της, από το Διεθνή Οίκο Αξιολόγησης «Moody’s».

BEST OF TOTHEMAONLINE