Χωρίς safepass εργάζονται σε εστιατόρια και περίπτερα – «Βροχή» τα πρόστιμα στη Λευκωσία

Χωρίς safepass εργάζονται σε εστιατόρια και περίπτερα – «Βροχή» τα πρόστιμα στη Λευκωσία

Δύο υποστατικά και 12 άτομα καταγγέλθηκαν σε σύνολο 2,196 καταγγελιών για παραβάσεις των διαταγμάτων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο, ανέφερε η Αστυνομία στο ΚΥΠΕ τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με λειτουργό του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, η πλειοψηφία των καταγγελιών ατόμων αφορά μη χρήση μάσκας, ενώ για τα υποστατικά, την εργασία χωρίς SafePass.

Στην επαρχία Λευκωσίας καταγγέλθηκαν οι διευθύνσεις δύο υποστατικών και εφτά άτομα κατά τη διάρκεια 705 ελέγχων. Όσον αφορά τα υποστατικά, η μία περίπτωση αφορά εστιατόριο όπου υπάλληλος εργαζόταν χωρίς SafePass και επιβλήθηκε εξώδικο πρόστιμο €750 και η άλλη, περίπτερο όπου ο υπεύθυνος ήταν επίσης, χωρίς SafePass. Επιβλήθηκε πρόστιμο €500.

Ακόμη δύο άτομα καταγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια 150 ελέγχων στη Λεμεσό.

Στη Λάρνακα, διενεργήθηκαν 435 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν τρία άτομα.

Δεν προέκυψαν καταγγελίες στις επαρχίες Αμμοχώστου όπου διενεργήθηκαν 509 έλεγχοι, ούτε στην Πάφο κατά τη διάρκεια 41 ελέγχων.

Το ίδιο ισχύει και για την περιοχή Μόρφου όπου διενεργήθηκαν 155 έλεγχοι.

Η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενέργησε 27 ελέγχους και 174 η Τροχαία. Δεν προέκυψαν καταγγελίες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Τη νομοθετική τροποποίηση του περί Αρχείο Πληθυσμού Νόμου ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, δίνοντας το δικαίωμα στους εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες να ψηφίζουν στις Εκλογές ανάδειξης Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο με βάση τον τόπο διαμονής τους όσο και με βάση τον τόπο εκτοπισμού τους, κατ’ αντίστοιχο τρόπο που ισχύει για τους εκ πατρογονίας εκτοπισθέντες.

BEST OF TOTHEMAONLINE