Πάσχα στην Ελλάδα: Στα ύψη οι τιμές για το τριήμερο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Οι φθηνότερες πτήσεις

Πάσχα στην Ελλάδα: Στα ύψη οι τιμές για το τριήμερο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Οι φθηνότερες πτήσεις

Το Ορθόδοξο Πάσχα πέφτει φέτος στις 24 Απριλίου και δεν είναι λίγοι οι Κύπριοι που συνηθίζουν να μεταβαίνουν στην Ελλάδα για να γιορτάσουν.

Την ίδια ώρα αρκετοί είναι οι Κύπριοι φοιτητές που επιστρέφουν για να γιορτάσουν με τις οικογένειές τους και αντίστοιχα Ελλαδίτες που διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο ταξιδεύουν για να περάσουν αυτές τις άγιες μέρες με τους αγαπημένους τους.

Το ThemaOnline ανέτρεξε στη σελίδα SkyScanner.com και βρήκε πόσα κοστίζει το εισιτήριο προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη από Λάρνακα και Πάφο με αναχώρηση το Μεγάλο Σάββατο 23/4 και επιστροφή τη Δευτέρα του Πάσχα 25/4.

Λάρνακα – Αθήνα - Λάρνακα

Η φθηνότερη πτήση σε οικονομική θέση αγγίζει τα 186 ευρώ.



Πάφος – Αθήνα – Πάφος


Λάρνακα – Θεσσαλονίκη – Λάρνακα

 

Πάφος – Θεσσαλονίκη – Πάφος

Η φθηνότερη πτήση σε βρίσκεται στα 253 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE