Νεαροί ξυλοκοπήθηκαν από κουκουλοφόρους στη Λεμεσό - Πήγαν σε νυχτερινό κέντρο και κατέληξαν σε άγριο καβγά

Νεαροί ξυλοκοπήθηκαν από κουκουλοφόρους στη Λεμεσό - Πήγαν σε νυχτερινό κέντρο και κατέληξαν σε άγριο καβγά

Άγριος καβγάς σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 03 Απριλίου στη Λεμεσό καθώς δυο πρόσωπα δέχθηκαν επίθεση από ομάδα 30 περίπου ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν από το βράδυ του Σαββάτου (02/04), όταν τρία πρόσωπα ηλικίας 30, 22 και 15 ετών πήγαν σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής πόλης, όπου σημειώθηκε επεισόδιο με άλλα πρόσωπα, ενώ αργότερα μετέβησαν στην οικία του 15χρονου.

Στο σημείο αντίκρισαν 30 κουκουλοφόρους οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους σιδερογροθιές, τούβλα, ξύλα και σπρέι, οι οποίοι φαίνεται να επιτέθηκαν στους άλλους τρεις.

Μετά την επίθεση αποχώρησαν από το σημείο, ενώ τα δυο από τα τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ο ένας υπέστη κάταγμα ρινικού οστού ενώ ο δεύτερος έτυχε των Πρώτων Βοηθειών πήρε εξιτήριο.

Δύο νεαροί συνελήφθησαν για την υπόθεση, οι οποίο συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ να σημειωθεί ότι αρνούνται ανάμιξη στην εμπλοκή.

Η υπόθεση εξετάζεται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE