Κλείνει το ταχυδρομείο Λεμεσού λόγω κρούσματος

Κλείνει το ταχυδρομείο Λεμεσού λόγω κρούσματος

Κλειστό το Επαρχιακό Ταχυδρομικό Γραφείο & ΚΕΠΟ Λεμεσού

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι σήμερα, 4 Απριλίου 2022, θα παραμείνει κλειστό για απολύμανση το Επαρχιακό Ταχυδρομικό Γραφείο & ΚΕΠΟ Λεμεσού, λόγω εντοπισμού κρούσματος κορωνοϊού.

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ζητούν την κατανόηση του κοινού και το προτρέπουν όπως επισκέπτεται προσωρινά άλλα Ταχυδρομικά Γραφεία στη Λεμεσό για την εξυπηρέτηση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Συναγερμός στις Αρχές – Ιδρύεται Συντονιστικό Κέντρο και μπαίνουν «μπλόκα» σε κυνηγούς

Αφθώδης Πυρετός: Συναγερμός στις Αρχές – Ιδρύεται Συντονιστικό Κέντρο και μπαίνουν «μπλόκα» σε κυνηγούς

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται οι κρατικές υπηρεσίες για την αναχαίτιση του αφθώδους πυρετού, μετά την έκτακτη ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Προτεραιότητα η θωράκιση της επισιτιστικής αλυσίδας και η προστασία των κτηνοτρόφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE