Κλείνει το ταχυδρομείο Λεμεσού λόγω κρούσματος

Κλείνει το ταχυδρομείο Λεμεσού λόγω κρούσματος

Κλειστό το Επαρχιακό Ταχυδρομικό Γραφείο & ΚΕΠΟ Λεμεσού

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι σήμερα, 4 Απριλίου 2022, θα παραμείνει κλειστό για απολύμανση το Επαρχιακό Ταχυδρομικό Γραφείο & ΚΕΠΟ Λεμεσού, λόγω εντοπισμού κρούσματος κορωνοϊού.

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ζητούν την κατανόηση του κοινού και το προτρέπουν όπως επισκέπτεται προσωρινά άλλα Ταχυδρομικά Γραφεία στη Λεμεσό για την εξυπηρέτηση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία –  Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE