Τον «τσάκωσαν» στο Αεροδρόμιο Πάφου για παράνομη παραμονή στη Δημοκρατία - Συνελήφθη ο 27χρονος

Τον «τσάκωσαν» στο Αεροδρόμιο Πάφου για παράνομη παραμονή στη Δημοκρατία - Συνελήφθη ο 27χρονος

Υπό κράτηση τέθηκε 27χρονος για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου στις 09:45 παρουσιάστηκε στο κέντρο ελέγχου διαβατηρίων αερολιμένα Πάφου με πρόθεση να αναχωρήσει με πτήση με προορισμό την Βουδαπέστη πρόσωπο, κατά τον διαβατηριακό έλεγχο του οποίου, διαπιστώθηκε ότι η άδεια παραμονής του στην Δημοκρατία ως εξαρτώμενος Ευρωπαίος πολίτης ακυρώθηκε από Λειτουργό Αλλοδαπών και Μεταναστεύσεως και ως εκ τούτου διέμενε παράνομα στην Δημοκρατία.

Παρά το γεγονός ότι του επιτράπηκε η αναχώρηση από το κέντρο ελέγχο διαβατηρίων στην Πάφο η εταιρεία swiss port που έχει την ευθύνη δεν του επέτρεψε την επιβίβαση στο αεροσκάφος και επέστρεψε στο κέντρο ελέγχου διαβατηρίων όπου εκεί συνελήφθη για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Ο 27χρονος ακολούθως μεταφέρθηκε στα κρατητήρια του κεντρικού αστυνομικού σταθμού Πάφου και τέθηκε υπό κράτηση. Δεν επιθυμεί να ενημερωθεί η πρεσβεία της χώρας του ενώ καταβάλλονται προσπάθειες για να απελαθεί το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE