«Καμπάνα» ύψους €8.000 σε νυχτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα - Εντοπίστηκαν πάνω από 500 πελάτες

«Καμπάνα» ύψους €8.000 σε νυχτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα - Εντοπίστηκαν πάνω από 500 πελάτες

Καμπάνα ύψους 8000 ευρώ επιβλήθηκε σε υπεύθυνο υποστατικού στην Αγία Νάπα από την ΑΔΕ Αμμοχώστου, για μη τήρηση των μέτρων και την εφαρμογή των Διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, «γύρω στις 00:30 της 3/4/22 εντοπίστηκε νυκτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα να παραβιάζει κατάφορα τους όρους των Διαταγμάτων του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, αφού υπήρχε συνωστισμός μεταξύ των πελατών, υπεράριθμοι πελάτες (πέραν των 500 κατά παράβαση του διατάγματος) και μη τήρηση αποστάσεων».

Στον υπεύθυνο του υποστατικού εκδόθηκε από το ΟΠΕ Αμμοχώστου εξώδικο πρόστιμο ύψους 8000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE