MasterChef: Έκαψε το χέρι του ο παίκτης και φώναζε - Δείτε την στιγμή

MasterChef: Έκαψε το χέρι του ο παίκτης και φώναζε - Δείτε την στιγμή

Άλλη μία εβδομάδα ξεκίνησε για τους παίκτες και το σημερινό (4/4), Mystery Box είχε οικολογικό χαρακτήρα. Έτσι οι παίκτες μέσα σε σύντομο χρόνο έπρεπε να μαγειρέψουν μία συνταγή με οικολογικά προϊόντα κάτι που δυσκόλεψε λιγάκι τους διαγωνιζόμενους.

 

Ωστόσο δεν έλειψαν και τα ατυχήματα. Ο Νίκος την ώρα που μαγείρευε έκαψε το χέρι του, κάνοντας τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να σαστίσει για κάποια δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια ο κριτής πήγε κοντά στον παίκτη και τον ρώτησε αν είναι καλά.

Ο Νίκος άρχισε να φωνάζει στην διασώστρια «κάηκα, κάηκα» κι εκείνη έτρεξε για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE